Nyfikna kor vid Värmviks säteri, en mil utanför Västervik.

Swedish: Kossorna vid Värmviks säteri (Segersgärde, ca 1 mil  utanför Västervik) är nyfikna djur. De följer alltid efter mig, stannar jag upp, stannar de upp. Hoppar jag till, hoppar de till, böjer jag mig ner, som jag gjorde vid fototillfället så gör de samma sak. Fantastiskt!

English: Cows are curious animals. These are photographed at Värmsvik’s farmhouse. They are always after me! If i walk, they walk, if I jump, they jump, if I bend down, like I did when I took the picture below they bend down. Fantastic!

_DSC2126
Bildfakta: Nikon D700 & Nikon 24-70mm 2,8

Tags: , , , , , ,

One Response to “Nyfikna kor vid Värmviks säteri, en mil utanför Västervik.”

  1. Simon says:

    Nästa gång vill jag se dem hoppa. :) Sköna bilder! Har du helt kapitulerat till naturfotografin?

Leave a Reply